15 Nisan 2016 Cuma

İnternetten Para Kazanma 1

Bu bölümde internetten nasıl kolay yoldan para kazanılır. Sizlere uzun uzun anlatacağım.
Öcelikle internet üzerinden para kazanmanın bir çok yolları ve yöntemleri var. Aklıma geleni yazayım.



1: Web sitesi oluşturmak.

Kendinize ait bir web sitesi oluşturun. Yada ücretsiz bir blog sayfası açın. blogspot tavsiye ederim taha etkili ve google indexlemesi daha hızlı.
bloğunuzda ilginç anıları, hikayeleri, yada bir konu üzerinde fikir alışverişinde bulunun. Kendinize özgü içerikler ekleyin. Yazacağınız içerikler kısa olmasın minimum 200 karakter olabilir.
Sonra 15-20 içerik ekledikten sonra google adsenseye başvurun.10-15 gün içerisinde başvurunuz kabul edilir. sona sitenizde veya bloğunuzda reklam yayınlayarak para kazanabilirsiniz.

2:Link-URL Kısaltma

Web siteniz veye bloğunuz veya forumlarda paylaşım yaptığınız linklerinizi kısaltarak para kazanabilirsiniz. Örneğin TL.TC web sitesine üye olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Kısaltmış olduğunuz linklerin 1000 gösterim başına 15 TL gibi bir kazanç elde edebilirsiniz.
Link kısaltarak para kazanmaya başlayın

3: Tıklama Başı Kazanç

Günlük reklamlara tıklayarak kazanç elde edebilirsiniz. adspara.com sitesine üye olarak günlük size ayrılan sayfadaki reklama tıklayarak para kazanabilirsiniz. 2 $ olunca anında paypal hesabınıza para aktarabilirsiniz. Bonus reklam sayfasından anında 5 Dolar kazanmanız da mümkün. ClickSense tarzı bu site hem güvenli hemde pornografik reklam göstermiyor. Yasa dışı reklam yönlendirmeleri de yok. Tamamen Türkiye destekli sistem ile gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Üstelik referans sistemi ile daha çok kazanmanız mümkün. Sizin referansınızla üye olan her uyenin kazancında sizlerde kazanıyorsunuz.
Üye Ol

4: Makale ve içerik ekleyerek para kazanma

Gündemde bir çok siteler artık makale yazacak içerik ekleyecek profesyonel, yarı profesyonel ve amatör yazarlar aramaktadır. İçerik başına 1TL ve 20TL arasında fiyatlarla kazanç elde edebilirsiniz.
argunn.net bu sistemi için biraz daha ideal. Her konuda içerikler ekleyebileceğiniz kişisel web sitesine üye olarak yazarlık başvuru bulunabilirsiniz. Ekleyeceğiniz yazıya göre para kazanabilirsiniz. Üstelik sitenin her alanında parapuan kazanarak nakite döndürmeniz çok kolay.

5: Ürün Satarak Para Kazanma

Web siteniz üzerinden komisyon karşılığı ürün satarak para kazanabilirsiniz. indirdik.com web sitesine üye olarak oradan satış ortaklığı başvurusunda bulunabilir ve size verilen reklam kodları ile sitenize entegre ederek para kazanabilirsiniz.

şimdilik internetten para kazanama yolları için kısa bir bilgi paylaştım. İlerleyen günlerde bunları detaylı bir şekilde anlatarak hepinize yardımcı olmaya çalışacağım.

Hiç yorum yok: