28 Eylül 2016 Çarşamba

Araç takip

Tiny Cihaz Sizin Smartphone Kullanımı Araç Takip için izin verir




Herkes göze Can Yepyeni İzleme Yöntemi.
Hiç bir otoparkta arabanızı kaybettiniz? Olur.Sen park ve alışveriş. Geri döndüğünde, senin araba bir ipucu yok. Sonra etrafında dolaşım alarmı çaldığında böylece araba anahtarları üzerinde panik butonuna tıklayarak başlar.Özellikle sıcak, güneşli bir günde, sinir bozucu olabilir.
Hayır, arabanıza takip etmek için pahalı bir GPS sistemi kurmak gerekmez. Bu overpriced.Ayrıca, sadece onu kullanmak için bir aylık abonelik ücreti ödemek gerekir. Ve hepimiz çok aylık faturaları sahip stresli olduğunu biliyorum.
Ama bir servet harcamadan aracınızı izlemek için bir yolu var mı? Evet, şimdi var!
Bir Kaliforniya merkezli şirket, bu bir gerçek yapmak mümkün oldu. Onlar smartphone ile çalışan küçük bir cihaz oluşturulan ve sizin için tam olarak aradığınızı olabilir!

Bu ne?

Bu denir TrackR . Bu bir devlet-of-the-art izleme cihazı çeyrek boyutudur. Bu bizim hayatımızda önemli şeylerden takip yolu değişiyor

O nasıl çalışır?

Bu kolay! Akıllı telefonunuzdaki ücretsiz TrackR uygulamasını yükleyin Uygulamayı cihazınıza bağlamak ve gitmek için hazırsınız!Basitçe takmak TrackR üzerinde sekmeleri tutmak istediğiniz ne olursa olsun. Kurduktan tüm süreci sadece 5 dakika veya daha az sürer.
Sen tuşları, evrak çantası, cüzdan, en son teknolojili ve kaybetmek istemiyorum başka bir şey ekleyebilirsiniz. Ardından saniye içinde eksik öğeyi bulmak için TrackR uygulamasını kullanın.

Takip olanaklar sınırsız!

GPS sistemleri ya da izleme hizmetleri pahalı unutun. Kimse pahalı aylık abonelik ücreti ödemek istiyor. Biz bu şeyler nasıl olabilir stresli anlamak ve bu TrackR oluşturulan nedeni de budur. Hayatta daha önemli şeyler bakmak gerekir Bu cihaz VIP olduğunu.
Yukarıdaki araba senaryosu hatırlıyor musun?Eğer varsa TrackR , Bagajda veya torpido gözünde, aracınızın kat hasır altında gizlemek sadece olabilir. Araban çalınırsa yere bulunabileceği olmayacaktır.
Eğer arabanızı park nerede unutursanız, akıllı dışarı kırbaç ve TrackR uygulamasını açın.Ekranda "kayıp madde" simgesine dokunun ve app TrackR bilinen son konumun tam koordinatlarını anlatacağım.



TrackR ile hızlı bir şekilde arabanızı bulabilirsiniz bilerek, huzur elde edersiniz.




Hiç yorum yok: