11 Haziran 2016 Cumartesi

Spotify 30 Milyon Kullanıcı Sayısına Ulaştı

Dünyanın popüler müzik servislerinden birisi olan Spotify, 30 milyon kullanıcı sayısına ulaşmayı başardı.
Apple Music'in Türkiye'ye kapılarını açmasıyla birlikte ülkemizde Apple Music ile kıyasıya rekabete giren Spotify, 30 milyon kullanıcıya ulaşmayı başardı. Diğer rakiplerine oranla daha uzun süredir hizmet veren Spotify, müzik dünyasının en önemli müzik servisi olarak kabul görülüyor. Gün geçtikçe büyüyen Spotify, 30 milyon kullanıcıya ulaşarak en popüler müzik servisi olmayı başardı. 

Spotify'ın bu kadar kullanıcıya sahip olmasının nedeni olarak yapılan geliştirmeler gösteriliyor. Geçtiğimiz aylarda video desteğini de duyuran Spotify, adım adım tam donanımlı bir müzik uygulaması haline geliyor. Durum böyle olunca kullanıcı sayısının artması oldukça doğal elbette. Spotify servisin kullanıcılara sunduğu çevrimdışı müzik dinleme özelliğine de çok şey borçlu. Lisanslı bir şekilde şarkı dinlenmesini sağlayan servisin kısa zaman içerisinde çok daha fazla kullanıcıya ulaşması bekleniyor. 
Sektörün bir diğer devi Apple Music ise son verilere göre 11 milyon kullanıcıya sahip. Apple Music'in de tıpkı Spotify gibi yüksek kullanıcı sayısına ulaşıp ulaşmayacağı ise merakla bekleniyor.

Hiç yorum yok: