11 Haziran 2016 Cumartesi

Google'ın Analiz Aracı Küçük İşletmelerin Sitelerini Test Ediyor

Dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google, işletmelerin internet sitelerini kontrol etmelerini ve daha uyumlu hale getirmelerini istiyor.
Google'ın kullanıma sunduğu test aracını kullanarak işletmenize ait internet sitesini analizedebiliyorsunuz. Yaptığınız bu analiz sitenizin ne kadar hızlı olduğunu ve hangi eksiklerinin olduğunu size rapor halinde sunuyor. 

Artık küçük büyük her işletme internet sitesi yoluyla yeni müşteriler kazanmaya çalışıyor. Gelişen teknolojiyle birlikte vazgeçilmez bir ziyaretçi kaynağı olan internet, işletmelerin sitesi ne kadar iyiyse o kadar fazla geri dönüş sağlıyor. Google'ın analiz aracını kullanarak işletmenize ait internet sitesini raporlamanız ve karşınıza çıkan sorunları halletmeniz oldukça doğru bir davranış olacaktır. Bu arada işletmelerin internet sitesinde mobil uyumluluk ve hızlı açılma Google tarafından ilk aranan özelliklerin başında yer alıyor.

Site analizi nasıl yapılır?

Analiz aracına giriş yaptıktan sonra sitenizin adresini belirtilen alana yazmanız gerekli. Daha sonratest işlemlerini başlatıp biraz bekliyorsunuz. Google test işleminin tamamladığında geniş bir rapor halinde ve grafiklerle size sitenizi anlatıyor. Sizin bu analiz aracındaki göreviniz ise raporda belirtilen eksiklikleri uzman bir webmaster kullanarak gidermek. Başarılar! Google'ın site analiz aracınaburadan ulaşabilirsiniz.
kaynak:http://www.tamindir.com/googlein-analiz-araci-kucuk-isletmelerin-sitelerini-test-ediyor_h-15499/

Hiç yorum yok: