14 Şubat 2016 Pazar

360 Total Security İndir

PC Güvenliği ve Yardımı için Eşsiz Çözümünüz

360 Total Security; Virüslere, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı tam bir koruma sağlar. Çevrimiçi alışveriş yaparken, dosya indirirken veya arkadaşlarınızla sohbet ederken 360 Total Security'nin sizi koruduğundan ve bilgisayarınızın optimum düzeyde performans gösterdiğinden emin olabilirsiniz.Dahası, bilgisayarınızı optimum çalışma düzeyinde tutmak için tek bir tıklamayla temizlemeye başlayabilirsiniz.

Basit ama Güçlü

  • Koruma
  • Tam Kontrol
  • Virüs taraması
 

Katmanlı Koruma

Birden fazla kalkanla güvenli ve huzurlu bir dijital deneyim garanti edilir. Kimlik avı saldırıları, Truva Atı ve veri hırsızlığından endişe etmenize gerek kalmaz

Üstün Tehdit Algılama

Size en iyi Virüs algılama ve koruma özelliklerini sunmak için 360 Bulut Motoru, 360 QVMII, Avira ve Bitdefender dahil olmak üzere ödüllü Antivirüs motorlarıyla entegre çalışır.

Premium Özellikler

Riskli ya da test edilmemiş programları Sandbox'tan etkinleştirebilirsiniz, tehditler sisteminizden ayrı ve izole olarak tutulacaktır. Otomatik güncellemeler ve tema desteği.

Gerçek Zamanlı Koruma ve Hızlı Güncellemeler

360 Cloud Security, her zaman güncel ve güvenli olmanız için kusursuzca sunulan en son Virüs tanımı güncellemeleri ve tehdit dizinleriyle birlikte gerçek zamanlı koruma sağlar.    
  • Step 1
    1Yükleyiciyi açın
    Yükleyici dosyasının yerini bulun ve açmak için çift tıklayın
 
Step 2
2"Yükle" öğesine tıklayın
Dili seçin ve devam etmek için "Yükle" öğesine tıklayın
 
Step 3
3"Virüs taraması" işlemini başlatın
Yüklemeden sonraki ilk "Virüs taraması" işleminizi başlatın
blog_default

Tam Kontrol

Tek bir tıklamayla bilgisayarlarınızın genel sağlığını ve güvenliğini hızla kontrol edin
virus scan screenshot

Virüs taraması

Size en iyi Virüs algılama ve koruma özelliklerini sunmak için 360 Bulut Motoru, 360 QVMII, Avira ve BitDeffender dahil olmak üzere ödüllü Antivirüs motorlarıyla entegre çalışır.
speedup screenshot

Hızlandırma

Sistem hizmetlerinizi, önyükleme öğelerinizi ve eklentilerinizi yönetip optimize edin. Önyükleme süresini kısaltın ve çalışmaya daha çabuk başlayın!
cleanup screenshot

Temizleme

Temizleme, önemsiz dosyaları ve eklentileri kaldırarak disk alanını genişletmenizi, böylece sistem performansını artırmanızı sağlar. Temizleme uygulamasıyla hangi alanların ve dosyaların temizleneceğine karar verebilirsiniz.
protection screenshot

Koruma

Koruma, kullanıcı tarafından seçilebilecek 4 farklı mod sunar. Performans/Dengeli/Güvenlik ve Özel. Her mod; Kötü amaçlı yazılım, Kimlik avı saldırıları ve sisteme izinsiz erişimlere karşı farklı bir koruma seviyesi sunar.
[button color="red" size="medium" link="https://www.360totalsecurity.com/tr/download-free-antivirus/360-total-security-essential/" icon="" target="true"]360 Total Security İndir[/button]
[button color="blue" size="medium" link="https://www.360totalsecurity.com/tr/download-free-antivirus/360-total-security/" icon="" target="true"]Hızlı İndir[/button]
 

Hiç yorum yok: